dinsdag 7 maart 2017

Jarige zoon Sarah

Iedereen bedankt voor het medeleven rondom mijn moeders overlijden.
Er moet nog van alles gebeuren, maar ik probeer voorzichtig aan toch ook weer eens een kaartje te freubelen, ter afleiding. Ik ben alleen nog niet zo geconcentreerd.

Sarah's oudste zoon was in de voorjaarsvakantie jarig. Aangezien ik voor de andere kinderen ook een kaart maakte wilde ik hem ook feliciteren. Het werd een eenvoudig kaartje, in groen en geel, zijn lievelingskleuren, en met een koala, zijn lievelingsdier:
Ik schatte in dat hij het niet heel vreselijk zou vinden dat de koala door een meisje wordt vastgehouden...
De stempel is gekleurd met mijn twinmarkers van Action, die kleuren best fijn, het is nog een beetje uitproberen.

gele basiskaart, dessinpapier uit voorraad, volgens mij uit van Kruidvat, stempel Magnolia, cijfer Stampin'Up! Number of Years, twinmarkers van Action

6 opmerkingen:

 1. Hij vond hem leuk! En het meisje daar deed hij niet moeilijk over. Helemaal niet! Met de lange bruine haren kan het wel eens zijn zus zijn!
  Reuze bedankt voor het mooie kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lieve kaart heb je gemaakt Jantine. Het geeft een vrolijk effect om dat cijfer in geel te maken en Tilda is heel mooi ingekleurd. Goed van je dat je wat afleiding zoekt en niets moet maar alles mag in blogland :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart Jantine, helemaal zijn kleurtjes . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi dit kaartje Jantine, en fijn dat het weer een beetje gaat ...het is een hele heftige tijd geweest....en je moet dat ook een plaatsje geven en dat heeft zeker tijd nodig...en zeker de ene dag zal dat beter gaan dan de andere...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine