donderdag 31 oktober 2019

Kerstkaart week 44/52 WTC

Ook op deze laatste donderdag van de maand oktober weer een verse kerstkaart voor 52WTC, vandaag een kaartje gemaakt tijdens een workshop bij Ilse op de Paper Passion beurs. Het moest nog even afgewerkt worden, daar was tijdens de workshop net niet genoeg tijd voor.
Als het even kan maak ik bij elke kaart meteen een bijpassend envelopje:
alle gebruikte materialen zijn van Stampin'Up! alleen is de afbeelding ingekleurd met TwinMarkers van Action


Ik ben heel benieuwd naar de uitdaging van deze maand!
Iedereen een fijne (donder)dag!


Dit gezellige clubje was overigens best luidruchtig aanwezig, toen ik met de kaart bezig was, mijn oren tuten er nog van:

woensdag 30 oktober 2019

Kleurenkaartteam 10e schake 2019: okergeel en olijfgroen

Het is alweer de laatste woensdag van de maand oktober, dus tijd voor de 10e schakel in de kleurenketting die we met Martina rijgen!
Chantal koos vorige maand voor okergeel en deze maand heeft Sarah daar olijfgroen aan toegevoegd.
Een leuke mooie combinatie, die we (toevallig?) in juni 2017 ook hadden. En hoewel ik de datum even moest opzoeken wist ik nog wel welk papier en afbeeldingen ik toen gebruikte, de restanten lagen nog in mijn kast. In het kader van #useyourstuff mochten ze er nu uit:
 
Ik heb expres eerder niet gekeken wat ik destijds maakte, ben gewoon lekker aan de slag gegaan. Pas toen ik dit berichtje ging schrijven heb ik opgezocht wanneer we eerder deze kleurencombinatie hadden en wat ik toen gemaakt heb. Verrassend wel! 
"Gelukkig" zijn de afbeeldingen nu op en het achtergrondpapier bijna. Niet dat het veel scheelt in de kast, maar ook wel eens fijn als iets op gaat, al is het pas na jaren...😂

donker olijfgoen/kraft papier, olijfgroen papier, dessinpapier okergeel SU en  Panduro "Yellow Meadow", vel met flower fairies van Studio Light SCRAPFF161 (2006!), SU stitched framelit dies

Ben heel benieuwd naar de andere creaties in deze kleuren. Gezien de tijd van het jaar zijn er misschien zelfs kerstkaarten in deze kleurencombinatie!
Fijne (woens)dag! Ik heb een late werkdag, vanwege de herdenkingsbijeenkomst op 1 van mijn locaties, dus ik weet niet precies wanneer ik langs kan komen, maar ik kom absoluut kijken!

* #useyourstuff!

vrijdag 25 oktober 2019

52 WTC DT

Helaas nemen 2 DT leden afscheid bij 52WTC. Maar dat betekent dat ze op zoek gaan naar nieuwe DT leden en ik waag graag een kans! Al een paar jaar neem ik wekelijks deel aan 52WTC, dat is heel gezellig en inspirerend. Bovendien scheelt het heel veel stress in december, met zo’n stapel kaartjes die gewoon lekker klaar ligt om te schrijven. Door elke week een kaartje te maken heb ik ook een hele diverse verzameling, heel uiteenlopende kaartjes.
Ik vind het heel vrolijk om bij iedereen te kijken wat er allemaal gemaakt is en ik laat ook altijd een reactie achter. Ook daarom denk ik dat ik heel geschikt ben als DTer 😊
Als DT inzending heb ik een collage gemaakt van verschillende kaartjes van het afgelopen jaar, omdat ik graag snel mijn belangstelling en enthousiasme wilde laten merken en nu geen tijd had om een kaartje te maken:
Verder kun je op mijn blog onder het label “52WTC” al mijn gemaakte kerstkaarten terugvinden!

* 52WTC: DT call

donderdag 24 oktober 2019

Kerstkaart week 43/52 WTC

En we tellen vrolijk verder af (of op?) naar kerst... Weer een kerstkaartje voor 52 WTC vandaag, dat tevens mee mag doen bij de thema-challenge van Christmas Card Throwdown:
Ook bij Creative Sketchy Girls vragen ze een kerstkaartje in de challenge. Dus daar link ik deze kaart ook.

wit papier, cuttlebug embossingmal, dessinpapier SU, evenals stempels, cirkel- en scalloped cirkelpons, stempeltje MD (nummer onbekend)

* Creative Sketchy  Girls challenge 41
* Christmas Card Throwdown thema-challenge: sneeuwpoppen




Fijne (donder)dag!

dinsdag 22 oktober 2019

Groetjes

Eindelijk weer eens een kattenkaartje gemaakt, dat was alweer even geleden...
wit papier, dessinpapier Hema, washitape (merken?), SU kattenpons en stitched framelit die, stempel "groetjes"  van Craft Emotions

donderdag 17 oktober 2019

Kerstkaart week 42/52 WTC

Toen ik net de titel typte dacht ik "tjee, nog maar 10 weken... en in week 52 is de donderdag al 2e kerstdag, dus dan is de kerst eigenlijk al achter de rug (zo goed als). Niet voor te stellen...
Maar goed, donderdag dus 52 WTC. Vandaag weer een CAS-kaartje, geïnspireerd door pinterest.
Aan de binnenkant:
bordeauxrood en wit papier, glitterpapier (sneeuwvlokje), embossingfolder cuttlebug, stempels Action, ingekleurd met Stabilo stiften, lint uit voorraad, sneeuwvlokpons groot en klein, wink of stella 

De embossingmal heb ik al heel lang, leuk om af en toe toch weer te gebruiken, en de stempels liggen er ook al eventjes, dus weer fijn mijn "stuff geused" 😀 (mijn zus is aan het opruimen onder het mom van "use it or loose it", maar om dat principe op mijn hobbyspullen toe te passen vind ik wel een dingetje...uiteindelijk gebruik je dingen vaak na verloop van tijd wel weer...)

* #useyourstuff
  Fijne donderdag!

PS: n.a.v. de vraag van Irene afgelopen zaterdag: ik heb 1 baan binnen een grote zorgorganisatie hier in Tilburg, maar ik werk op 3 verschillende locaties, o.a. het hospice (een erg fijne plek).
Morgen echter even niet werken, maar lekker naar de Paper Passion! Gaan er meer blogsters?

zaterdag 12 oktober 2019

...hellloo

Soms ben je een beetje laat...en wat beter dan een lieve luiaard, die daar dan zijn excuses voor aanbiedt?
 
Ik heb het stempelsetje gekregen, zonder kaartje o.i.d., maar volgens mij is het LawnFawn.
Het tropische papier stond in een zomers blad, altijd leuk...
Met deze kaart doe ik mee met de oktoberchallenge van Cheerful Sketches.

De lichtjesprocessie is heel goed verlopen, het was droog en de wind leek ook niet meer zo hard. De mensen hebben genoten, het was weer mooi!
Vandaag ook nog aan het werk, vanwege de dag van de palliatieve zorg heeft het hospice waar ik (o.a.) werk open dag!

wit en groen papier, dessinpapier uit een tijdschrift en van kruidvat, stempel van LawnFawn (?), ingekleurd met twinmarkers van Action, lintje uit voorraad




Fijne zaterdag!

donderdag 10 oktober 2019

Kerstkaart week 41/52 WTC

Iets later dan gebruikelijk mijn wekelijkse kerstkaart voor 52 WTC, ik kwam er namelijk van de week achter dat ik helemaal geen kerstkaartje had om te laten zien... en een drukke (werk)week. Maar gelukkig begin ik vandaag wat later, omdat ik vanavond langer doorwerk i.v.m. de jaarlijkse lichtjesprocessie, dus kon ik mooi nog een (CAS)kerstkaartje maken:
Met dit kaartje doe ik ook mee met de challenge van Angela: CAS met knoopjes-pareltjes-sequins-strass.

wit papier, dessinpapier van HEMA, houten cirkel met slee Rayher (heel lang bewaard, eindelijk gebruikt #useyourstuff!), pailletten uit voorraad, rode inkt voor spatjes

* Mijn Hobbyhonk challenge 14: CAS met knoopjes-pareltjes-sequins-strass
# useyourstuff!


Fijne donderdag iedereen! Duim dat het vanavond droog is...

dinsdag 8 oktober 2019

Bedankkaartjes

Zomaar 2 kaartjes om mensen ergens voor te bedanken. Echte post blijft tenslotte leuker!
Voor een koffieleut:
met gezellige binnenkant:
En voor een theeleut:
 en de binnenkant:
Fotograferen met de daglichtlamp is dus ook niet de oplossing voor het kleurenprobleem... De theekaart is in real red...

De kaartjes wil ik mee laten doen bij Dutch Card Lovers, daar vragen ze een repeterende achtergrond.

koffieleutkaart: wit en rood papier, stempel "bedankt" van CraftEmotions, gestempeld in Early Espresso van SU, koffiebeker van "Coffee Café" SU, gestempeld in Early Espresso en Real Red, gekleurd met het rode krijtje. rood lintje uit voorraad, stempels binnenkant van Kellie Stamps
theeleutkaart: wit en rood papier, stempel tea time van Kellie Stamps, gestempeld in Real Red SU, theekopje en wolkje "A nice cuppa" SU, lintjes uit voorraad, theezakje van Pickwick

* Dutch Card Lovers #316: maak zelf een achtergrond met een patroon of herhaling van een afbeelding

donderdag 3 oktober 2019

Kerstkaart week 40/52 WTC

Ook deze donderdag weer een kerstkaartje voor 52 WTC. Omdat de maand september alweer voorbij is is het er dit keer weer eentje met een extra uitdaging. Rosina koos voor "winterblues". Nu zit ik volop in de herfstblues, na onze heerlijke zonnige vakantie kwamen we keihard terug in de realiteit van de herfst...maar winterblues moest ook wel lukken.
In een swap-pakketje kreeg ik van iemand een hele stapel papier, ik denk van Action, maar helemaal zeker weet ik het niet. In elk geval zat er volop blauw in om mee aan de slag te gaan.
Ik gebruikte de sketch van Creative Sketchy girls:
Het papier lijkt op de foto wat paarsig, maar het is echt donkerblauw... De twee stukjes met streepjes zijn hetzelfde, alleen is de donkerblauwe streep glanzend, dus op de foto ziet het er ineens anders uit 😲.
Ook de binnenkant kreeg een donkerblauw strookje: 
 donkerblauw en lichtblauw papier, dessinpapier van Action (?), Archival blauwe inkt, stempels van Boekenvoordeel (?)

* Creative Sketchy girls: challenge 40

Fijne donderdag allemaal!

Nog even ons uitzicht vanuit het appartement in Kroatië, het was echt een heerlijke week:
Het heeft 2 keer 's avonds/ 's nachts geregend, verder alleen zon en rond de 24͒, de zeetemperatuur was ook nog heel aangenaam!