donderdag 30 september 2021

Kerstkaart week 39/52 WTC

 Alweer tijd voor de nieuwe uitdaging bij 52WTC! Deze maand daagt Rosina ons uit om een kaart in tagvorm te maken met daarop een ingekleurd plaatje. Een klusje, maar best te doen, toch?
Ik koos voor een stempel die ik eerder dit jaar ook al eens kleurde, maar maakte er dit keer dus een tag van 😊
Aangezien de maten nogal afwijken moest er ook een zelfgemaakte envelop bij:
lichtgroen gemarmerd, lichtgroen, donkergroen en rood papier, dessinpapier van Action (heel oud blokje) en Pipoos 30x30 vel voor de envelop, kaartstans Action, kleine tag Action, organza en smal lint uit voorraad, rhinestones uit voorraad, SU poinsettia pons, Minabella potloden, stempel achterzijde Carlijn Design

Doen jullie gezellig mee met de challenge? Vanaf morgenochtend 7 uur kun je je inzending plaatsen op 52WTC. Daar kun je vandaag ook je wekelijkse kerstkaart tonen, dan komt er zeker iemand van het DT even kijken!








Fijne (donder)dag!

woensdag 29 september 2021

Kleurenkaartteam 9e schakel: geel en staalblauw

 Martina daagt ons op deze laatste woensdag van de maand weer uit voor haar kleurenkaartteam! En dit keer is zij ook zelf de uitdaagster, want zij koos de nieuwe kleur bij het geel van Marfien, namelijk staalblauw. Dat is geen eenvoudige kleur en ik heb geprobeerd er zo dichtbij mogelijk te blijven met mijn kaartje. Ik bleef ook in hetzelfde thema als vorige maand: boeken en lezen.
Van Nancy had ik een heel stapeltje gestanste boekenkastjes gekregen en die ben ik zo langzamerhand aardig aan het gebruiken.
Op de foto lijkt het achtergrondje achter de boekenkast haast turquoise, maar het is echt donkerblauw, komt vrij dicht in de buurt van de basiskaart...
Omdat mijn basiskaart ook staalblauw is aan de binnenkant geel, zodat je er wel iets in kunt schrijven:
blauw en geel papier, dessinpapier van SU en Action, stempeltjes van AliExpress, gestempeld met Cobalt inkt van Archival, stansje boekenkast van blogdin en DT-maatje Nancy

Benieuwd naar meer creaties in deze kleurencombinatie? Ik wel! Je vindt de deelnemers van deze maand bij Martina!
En volgende maand weer een nieuwe uitdaging en dit keer weet ik al welke kleur er bij het staalblauw gaat komen 😃

* Martina's kleurenkaartteam

Fijne (woens)dag en tot morgen voor de nieuwe uitdaging op 52WTC!

donderdag 23 september 2021

Kerstkaart week 38/52 WTC

 Op deze nieuwe donderdag laat ik mijn kaartje zowel hier als op het blog van 52WTC zien. Het is het resultaat van weer een gezellige kletselmiddag met mijn vriendin.
(eigenlijk zijn het er 2)
Eentje in traditioneel kerstrood:
En eentje in minder traditioneel blauwgroen:
Ook alweer zo'n leuke SU-set, die mijn vriendin heeft!

wit en blauwgroen papier, SU set Thoughtful branches, teksten van andere SU sets, SU Cherry cobbler inkt en peacock...inkt, lint, emobssingpoeder, embossingmal

Doe je ook weer mee met de wekelijkse kerstkaarten? Over 3 maanden is het tenslotte al kerst...
Vandaag heb ik op 1 van mijn werklocaties de jaarlijkse herdenking van de overledenen, altijd een mooie viering. Ik weet niet precies wanneer ik bij jullie kom kijken, maar ik beloof dat ik kom!
Fijne (donder)dag!

donderdag 16 september 2021

Kerstkaart week 37/52 WTC

 Deze week het laatste kaartje van de Christmas in July kit van Crealies, vanwege 52WTC. Het is weer een leuk kaartje geworden, meer een nieuwjaarskaartje, ook. Het was even een beetje puzzelen, maar dan heb je ook wat 😀
En als je de inschuifkaart dan op 1 januari omdraait:
Het kaartje kan staan door een steuntje aan de achterkant.

Materialen uit de Crealieskaartenkit "Christmas in July": wit, zwart en blauw glitter papier,  Crealies Cardzz no. 305, Crealies Cardzz no. 284, Crealies stempel "sprankelende feestdagen", uitgestanste tekst

Fijne (donder)dag! Ik ben een dagje naar mijn zus, dus ik weet niet precies wanneer ik kan reageren. Als het vandaag niet is dan vast wel morgen!

donderdag 9 september 2021

Kerstkaart week 36/52 WTC

 Vandaag vind je op de blog van 52WTC de uitslag van de challenge met de swingkaarten. Maar uiteraard ook de "gewone" wekelijkse kerstkaarten.
Ik heb er vandaag maar liefst 5 in 1 keer, een one-sheet-wonder projectje uit de Christmas in July kit van Crealies. Met 1 vel dessinpapier van 15x15 cm maakten we maar liefst 5 kaarten. Leuk om te doen!
Het was wel dessinpapier met dubbelzijdige bedrukking, dus je kon nog een beetje varieren met de kant die je naar boven legde.
Het snijschema:

Materialen uit de Crealieskaartenkit "Christmas in July": wit, donkerblauw en zilverglitter papier, dessinpapier 15x15 cm, Crealies Cardzz no. 284, Crealies stempel "sprankelende feestdagen", zilveren rhinestones, wit/organza lint, blauwe Archival inkt

Fijne (donder)dag! Wij verblijven deze week in Bovenkarspel, dus ik weet niet precies wanneer ik bij je kom kijken, maar ik kom zeker langs! 

zaterdag 4 september 2021

Feest!

 Bij Angela van Mijn HobbyHonk is het feest, want haar challengeblog bestaat al 3 jaar! Ze vraagt dan ook dit keer feestelijke kaartjes in haar challenge. En wat is er feestelijker dan cupcakes?
Lekker zoet, met al dat roze, het glazuur springt al bijna van je tanden door er alleen maar naar te kijken...

wit papier, cupcakes van StudioLight (knipvel en dp), dp met ruitjes van Hema, stempel "happy birthday" van Action, sterrenstickers uit voorraad

* MHH: challenge 34 FEEST!

Fijne (zater)dag!

donderdag 2 september 2021

Kerstkaart week 35/52 WTC

 Op deze eerste donderdag van september de reminderkaart van de lopende challenge op 52WTC. Epie vraagt ons om een swingkaart te maken, een leuk model waar je vele kanten mee op kunt. Ik gebruikte deze week een stans van Sizzix, die ik echt al heel erg lang heb, maar nog steeds heel leuk vind:
Het is alleen wel lastig fotograferen 😀 maar goed. Wie gaat de uitdaging nog aan vandaag? Je kunt je kaartje plaatsen op 52WTC. Daar kun je overigens natuurlijk ook "gewoon" je wekelijkse kerstkaart kwijt. Let goed op welke kaart je waar plaatst, voor de challenge is een apart blogbericht met linkmogelijkheid.

roze en wit papier, Sizzix Card Circle Flip-its #2 (Stephanie Barnard), sneeuwvlokken embossingmal, SU Smitten Mittens, SU Flirty Flamingo inkt, rhinestones van Action, grijze fineliner van Action








Fijne (donder)dag!