donderdag 30 augustus 2018

Kerstkaart week 35/52 WTC

Vorige week gunde ik mezelf een relax-avondje met een workshopje bij Marion en zo komt het dat ik deze week maar liefst 4 kerstkaartjes heb voor 52 WTC! (het hadden er meer kunnen zijn als ik wat langer was gebleven, maar dat zat er dit keer helaas niet in, maar 4 is al een super-score :-))
Marions uitdaging was om dezelfde stempel te gebruiken en dan telkens andere embellishments, dus zo gezegd, zo gedaan:
 
 
 
En dan nog de "groepsfoto":
Echt heel leuk hoe met subtiele verschillen de kaartjes toch echt andere sfeertjes krijgen :-)

alle materialen van Stampin'Up! (stempelset "Spirited Snowmen" uit de nieuwe najaarscatalogus)


Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe uitdaging van 52 WTC (is er nu echt alweer een maand voorbij??) en ik hoop dat ik er aan toe kom om er iets mee te doen!
Fijne donderdag!

woensdag 29 augustus 2018

Kleurenkaartteam 8e schakel 2018: oranje en kraft

Op deze laatste woensdag van augustus kleurt blogland oranje en kraft vanwege de kleurenkaartuitdaging van Martina! Els koos deze maand kraft bij het oranje van Chantal.
Ik had ideeën genoeg en heb inmiddels wat UFO's op mijn knutseltafel liggen, waar ik echt niet meer aan toe kwam. Maar gelukkig had ik wel 1 simpel kaartje af (en nog eentje, maar die is niet helemaal volgens de opdracht :-))
Het eerste kaartje maakte ik voor een zieke oom, als opkikkertje. Hij is de broer van mijn moeder, mijn moeder overleed vorig jaar en hij was de laatste van de generatie boven mij. Helaas overleed hij gisteren (gelukkig stuurde ik de kaart vorige week al). Een raar besef dat wij nu de volgende generatie zijn...
En het tweede kaartje is een verhuiskaartje, dat ik al veel eerder wilde versturen, maar nu eindelijk maakte. Het voldoet niet helemaal aan de kleurenkaartvoorwaarden, omdat ik niet alleen kraft en oranje, maar ook hout gebruikte.
Overigens is het oranje wel echt een andere tint dan op de eerste kaart, maar niet zo extreem anders als op de foto's....

kraft en oranje papier, emobssingmal van ?, bloemenpons, cirkelpons, Glossy Accents, houten embellishments

Meer kaarten zien in deze kleuren? Bij Martina vind je een lijst met deelneemsters!
Fijne woensdag! Ik beloof bij iedereen langs te komen, misschien lukt het niet vandaag...

* Martina's kleurenkaartteam

donderdag 23 augustus 2018

Kerstkaart week 34/52 WTC

De wekelijkse kerstkaart voor 52 WTC is zo ongeveer het enige dat ik nog doe op knutselgebied, momenteel. En zelfs dat met moeite. Het leegruimen van mijn ouderlijk huis kost me veel kruim...maar het zal over een paar weken voorbij zijn...😢
Voor nu een kerstkaartje met een afdrukje dat er al een hele tijd lag, van een demodag van lang geleden overgebleven en nu een snel kaartje mee gemaakt:

wit en olijfgroen papier, stempelafdruk van ?, embossingmal "bolletjes" (ik meen ooit bij Boekenvoordeel gekocht)


Ben benieuwd naar de andere kerstkaartjes vandaag (of morgen, ik weet niet wanneer ik tijd heb om te kijken). Fijne donderdag!



woensdag 15 augustus 2018

Kerstkaart week 33/52 WTC

Deze week een eenvoudig kaartje, waaraan ik begonnen was tijdens de hitte, in de tuin. Nu snel afgemaakt om deze donderdag te kunnen tonen bij 52 WTC! (iets te snel want ik zie op de foto dat ik ben vergeten de gaatjes dicht te wrijven. Nou ja, die is dan voor iemand die het niet zo goed kan zien ;-))
 En de binnenkant (omdat het op donkergroen zo moeilijk schrijven/lezen is):

groen en crèmekleurig papier, gouden borduurdraad, patroontje uit de oude doos, gouden stickers (ook uit de oude doos)


Haastige spoed is zelden goed...mijn blogje is alvast gepubliceerd op woensdagavond :-) ik wilde m klaarzetten voor morgenochtend. Nou ja. In elk geval op tijd :-)

donderdag 9 augustus 2018

Kerstkaart week 32/52 WTC

Ook vandaag wanen we ons alweer een klein beetje in kerstsferen, met heel veel kaartjes voor 52 WTC op diverse blogs. En ik heb er ook weer eentje voor jullie, ik maakte het (gelukkig) al eerder, wat was het heet zeg...:
Met weer een bijpassend envelopje (speciaal voor de oplettende kijker :-))
alle materialen Stampin'Up!


Fijne donderdag!

donderdag 2 augustus 2018

Kerstkaart week 31/52 WTC

Ook deze week weer een kerstkaartje voor 52 WTC, voor de juli challenge, waarin gevraagd wordt om een vrolijke kerstkaart met een stempel van een dier erop. Dit is mijn kaartje:
Een beetje inspiratie van pinterest en een beetje van mezelf :-)

wit papier, restjes SU dessinpapier (weet niet meer welke lijn), SU "Party Pandas" stempel, SU stitched framelits, SU "Flurry of Wishes" tekststempel in real red, stempel met vlekjes Crealies, zilveren draadje, rhinestones

* 52 WTC juli challenge 
* CCCB week 423 CAS Christmas

Fijne donderdag!