zaterdag 21 september 2013

Herfstserie

Helaas begint het alweer behoorlijk herfstig te worden. Dat deed me denken aan kaarten die ik nog heb liggen, met herfstafbeeldingen er in gestanst/geëmbost, ooit gekregen uit een erfenis. Een mooi moment om daar nu eens iets mee te gaan doen!
Ik vond ook nog een knipvel van de Snoesjes in de herfst, dus een leuke combi was geboren:
 

Leuk om eens door alle laatjes heen te struinen op zoek naar papiertjes die passen bij de plaatjes en kaarten (keus genoeg :-))

gebruikt materiaal: kaarten uit serie herfst/winter Else Plantinga, Snoesjesknipvel 3DHM007, vellum-achtergrondjes blad en paddenstoelen, designpapier van Actionblokje (stippen), designpapier van Wild Rose Studio (thinking of you), rood vliegerpapier, stempel van J\oy!, derwentpotloden voor accentjes

Met deze kaartjes ga ik meedoen aan de uitdaging bij HobbyNu

3 opmerkingen:

 1. Leuk hoor zo'n hele serie kaartjes en ja past zeker bij het weer van nu
  groetjes leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jantine,

  Wat laat je super leuke dingen zien op je blog, helaas kan ik geen "volger-item" vinden dus je in de gaten houden wordt nu wel een beetje lastig en tot mijn schrik zie ik dat je woordverificatie aan hebt staan.....zo'n vervelend ding!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woordverificatie heb ik uitgezet, dat is blijkbaar een standaard instelling. Volgers had ik er dacht ik wel op staan, maar ik ben niet zo'n blogheld. Zal kijken of ik dat kan vinden :-)
   Bedankt voor je bezoekje en bericht!

   Verwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine