zaterdag 7 maart 2015

Alsnog de kaartjes van de demodag!

De computer is inmiddels weggebracht, lief kwam er echt niet uit...hopelijk kunnen de bestanden gered worden. Nou ja, we zien wel. Vooralsnog even op een heel oud laptopje, dat niet vooruit te branden lijkt :-) Maar wel een kans om tenminste iets te laten zien!

Afgelopen zaterdag was er dus weer zo'n gezellige demodag bij LuMar. Ik mocht demonstreren met een pop-up mal van Elizabeth Craft Design. En dan met name de explosion card. Daarvan vind je een instructiefilmpje op de site van LuMar.
Ik heb dus lekker de hele dag zitten vouwen!
Dit was mijn voorbeeldkaartje:


Heel erg leuk om te maken!

Nu hoef je natuurlijk niet per se een explosion card te maken, dus ik had ook nog een gewoon kaartje gemaakt:

Die vond ik eigenlijk net zo leuk :-)

gebruikte mal: Elizabeth Craft Design 0947 Birthday Pop-up
kaarten versierd met lintjes en rhinestones uit voorraad, eBosser embossingfolder en ballonnetje van MD, dessinpapier van Docrafts, ben vergeten op te schrijven wat, het is met stippen en strepen :-)


4 opmerkingen:

 1. Zo'n explosionbox heb ik nog nooit gezien, leuk!! En wat jij een "gewoon" kaartje noemt vind ik dus echt een topper Jantine!!
  Hier ook pc-toestanden, heb als een speer een back-up van alles gemaakt voordat het fout zou gaan maar na een dagje er van alles en nog wat af halen waardoor het wellicht zou kunnen komen loopt hij nu weer als een zonnetje zonder foutmeldingen/storingen en zwarte schermen dus ik duim.........want zonder zijn we nergens!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jantine, wat vervelend zeg als het niet mee zit met die computers...alles staat ineens op slot, maar gelukkig heb je nog een oudje gevonden en kun je een super leuke kaart laten zien..echt toppie..tjonge wat mis ik jullie, maar echt ik heb gewoon zo weinig vrije tijd over en ik moet nog ff he voordat ik met pensioen ga....hihi

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is weer een toppertje Jantine...heel leuk pop-upmodelletje en ook de binnenkant zo mooi ....maar de zijkantjes zo harmonica gevouwen is een schitterend detail....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en speciale kaarten zeg !
  Fijn de computer het weer doet !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine