zaterdag 3 september 2016

Knotsgekke Kaartendagen!

Bij Anita won ik 2 toegangskaartjes voor de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch!
Mijn knutselvriendin kon helaas niet mee, en allerlei andere mensen benaderd, die ook niet konden, dus uiteindelijk ben ik alleen geweest en heb ik het tweede kaartje aan iemand gegeven in de pendelbus naar de Brabanthallen.
Drie workshops heb ik gedaan, twee van Stampin'Up! (waarbij ik bij de tweede workshop begreep dat de eerste aanbieder er niet helemaal eerlijk stond ofzo, maar goed, ik had wel een leuke kaart gemaakt...)en een van Te Gekke Krijtjes.
Hier de resultaten:
Stampin'Up workshop 1:
Stampin'Up workshop 2:
(excuses voor de onscherpe foto en ik heb het zakje even uitgeleend, dus kan geen nieuwe maken)

Te Gekke Krijtjes:

gebruikt materiaal weet ik niet precies, de eerste kaart is met Seasonal Bells, de tweede met Cookie Cutter Christmas (zo schattig!), de Te Gekke kaart is uiteraard met Te Gekke Krijtjes en een sjabloon

Op de beurs kocht ik vooral veel basiskaartenpapier, Hollandse tegeltjes-stempels en een Misti! Vergeten een foto van de buit te maken, maar je kunt je er vast iets bij voorstellen...4 opmerkingen:

 1. Wat lief van je om je andere kaartje aan iemand anders te geven Jantine! Je hebt prachtige kaartjes op de beurs gemaakt....schitterend!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 3 schitterende kaartjes heb je op de beurs gemaakt Jantine...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt je tijd goed besteed, leuke kaartjes Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je zo'n leuke dag had op de beurd Jantine ! Je hebt erg leuke kaarten gemaakt ! Altijd fijn om inspiratie op te doen op de beurs he !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine