maandag 6 november 2017

Herfstkaartjes

Alweer een tijdje terug heb ik een avondje kaartjes gemaakt bij Marion. Kaartjes bedoeld om iemand een hart onder de riem te steken, vanwege oktober-borstkankermaand. Een mooi initiatief.
En het was ook nog eens erg gezellig. Ondanks al het kletsen heb ik toch 2 kaarten gemaakt, met aandacht voor de binnenzijde en de envelopjes:
 
 
 
Die met de pompoenen is dezelfde avond nog verstuurd, naar iemand anders dan ik eigenlijk op het oog had, maar die plotseling in het ziekenhuis was beland. Die met de koffie is inmiddels ook verstuurd, wel naar degene voor wie ik m bedacht had :-)

alle materialen zijn van Stampin'Up! Ik weet helaas niet de kleuren en namen van het dp en de stempelsets :-(

En jippie! Ik werd derde bij de 4SSC

13 opmerkingen:

Margo zei

Wat een mooie kaarten Jantine en wat is er leuker dan iemand een kaartje te sturen om een hart onder de riem te steken ? Dat doet toch altijd deugd !

Freubelmina zei

Je kaartjes zijn allebei erg mooi,zeker met de extra accenten op de binnenkant en envelop. Gefeliciteerd met je 3e plek,ik ben dit weekend toevallig ook volger geworden van dat blog,wie weet luit het me daar ook eens een bijdrage te leveren. Fijne maandag xxx

Creanita60.blogspot.nl zei

Het zijn 2 hele mooie kaarten!
Groetjes Anita

Marfien zei

mooie kaartjes, je kerstkaart is ook al zo leuk

Larissa zei

Hele leuke kaartjes, lekker kleurrijk. & gefeliciteerd nog met de 3e plaats bij onze challenge.

Angelique zei

Twee prachtige herfstkaartjes, zeker de tweede is mooi van kleur. Ook je kerstkaart met goud is heel mooi geworden, eens heel wat anders. Gefeliciteerd met je top drie plekje.
lieve groetjes Angelique

SylS creaties zei

Nogmaals mooie kaartjes en leuk dat je bij Marion bent geweest! Groetjes, Syl

Diny zei

Wat heb je twee prachtige kaartjes gemaakt Jantine.
Leuk met de bijpassende envelopjes.
Groetjes Diny

marion zei

wat luk, je hebt een blog. Mag ik je linken in mijn volglijst?

Jantine zei

tuurlijk :-)

Veerle zei

Twee mooie kaartjes Jantine ook de binnenzijde en de envelopjes. Dat kan in 1 moeite mee door maar vergeet ik vaak aan te denken. Mooi initiatief ook. Groetjes, veerle

Petra-loves-paper zei

mijn vriendinnen en ik noemen dit soort momenten altijd: kletseldagen. We proberen te knutselen en ondertussen te kletsen. Maar meestal wordt er meer gekletst en ondertussen geknutseld haha! 2 hele leuke kaartjes Jantine, grt, Petra

Ans S. zei

Twee prachtige kaarten.

Groetjes Ans