vrijdag 11 mei 2018

Stuur een kaartje...

Bij iDEE&post is tegenwoordig ook ieder kwartaal de oproep "Stuur een kaartje". Een soort swap tussen de deelnemers aan iDEE&post, heel leuk. Want veel namen ken je inmiddels wel van de Facebookgroep (hoewel ik daar tegenwoordig geen deel meer van uitmaak, geen FB meer..., dat is geloof ik het enige dat ik mis) en van blogs.
Het idee is dat je een kaartje stuurt, gemaakt met het nieuwste pakket èn er eentje ontvangt. En wat is nu leuker dan gezellige post ontvangen?
Deze keer mocht ik een kaartje maken voor Anoek en ik ontving er een van Mirjam. Ik toon ze hier allebei:
Eerst het kaartje dat ik voor Anoek maakte, ik had goed naar haar unboxing-video gekeken en wist zo welk papier ze erg leuk vond, dat ging ik dus gebruiken :-)
Zo zie je het potje/schudgedeelte wat beter:
 
En de binnenkant:
 
Ik embosste het gele papiertje, daarom mag dit kaartje meedoen bij Knutsels en Kadootjes,

Ik ontving ook een prachtige kaart van Mirjam, zij gebruikte zelfs de leuke lichtjes die bij het pakket zaten (ik heb me er nog niet aan durven wagen...)
En met de glimmende vuurvliegjes:
 
Heel erg bedankt, Mirjam. Hij staat te stralen op het dressoir en krijgt daarna een ereplek in de hobbykamer!

iDEE&post april 2018: dp LawnFawn Perfectly Plaid Spring en Gotta Have Gingham en Really Rainbow, Lawn Fawn clear stamps en dies "Little Fireflies", EveryDee strass blingetjes in drie bijpassende kleuren, geel papier, embossingfolder madeliefjes (merk weet ik niet), stans en potje (Jilly Bean Soup) uit I&P juli 2017 en Hemptique Bakers Twine - Pineapple uit I&P januari 2018

* Knutsels en Kadootjes: embossing
* iDEE&post: Stuur een kaartje

Morgen dus Demodag bij LuMar, Korvelplein 199 in Tilburg. De demokaartjes komen binnenkort op mijn blog.

Fijn weekend!

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaart! (en ja ik miste je al via andere wegen ;-))
  groet en fijn weekend!
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, ik lees altijd de berichten omdat ik in d geroep mag blijven, ook al heb ik even gen iDEE& post. Ik moest eerst wat opmaken van mezelf. Jouw kaart is super, met dat schudgedeelte. De kaart die jij kreeg is ook gaaf met lampjes!!
  Gretjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is leuk! Zowel de jouwe als diegene die je kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat leuk zeg, dat je kaartjes uitwisselt met elkaar. Jouw kaartje met het embossing gedeelte is heel gaaf. De jampotjes zijn erg leuk...Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fijn dat je blij bent met mijn gemaakte kaartje, ook super leuk om te maken.
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om zo elkaar blij te maken met mooie kaarten. Heel grappig dat gevulde potje met glinsterende spulletjes. Mooi zoals je erop gestempeld hebt en de kaart verder hebt afgewerkt. Je gekregen kaart is ook héél gaaf, echte lichtjes..tjonge wat leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart maakte je voor Anouk. De kaart van Mirjam is ook ontzettend leuk. Fijn als je zelf veel aandacht aan een kaart besteedt , dat je dan óók een hele mooie terug ontvangt 😊. Dat werkt best wel leuk zo te lezen, die idee&post, ik zal me er ook eens in gaan verdiepen , groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart, erg vrolijk! En ik vind het ook een tof initiatief om een kaartje te maken voor een ander. En er eentje ontvangen is super, echt een verrassing in de brievenbus.
  Bedankt voor je deelname aan onze embossingchallenge bij Knutsels en Kadootjes.
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine