dinsdag 9 april 2019

Stippen

Bij Linda zag ik dat de challenge van AnMaCreatief "stippen"  is en toevallig had ik net ook een stippig kaartje te tonen, gemaakt voor de 2e verjaardag van onze jongste kleinzoon.
Nu kwam ik er alleen achter dat AnMa via Facebook werkt en dat heb ik niet (meer), dus meedoen aan de challenge wordt een challenge :-)
Maar goed, toch mijn stippige kaartje:
Ik vind het altijd leuk om een kaartje te maken dat aansluit bij wat ze kennen, dus dit keer werd het "Tip de Muis". Een kleurplaat geprint en daarna met behulp van mijn lichtbak aan paperpiecing gedaan :-)
Ik zag, toen ik al geplakt had, dat ik de voorruit was vergeten uit te knippen, die heeft met potlood een licht kleurtje gekregen, maar dat zie je niet zo goed op de foto.

kleurplaat Tip de Muis van internet, dessinpapier HEMA, crème-, wit-, grijs-, zwart- en geel papier, Derwent Colorsoft potloden, "Number of Years" framelit van Stampin' Up! 

6 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! Lief hoor dat konijn en die stippen auto! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gemaakt Jantine. Je kleinzoon zal helemaal verrukt zijn van het feit dat Tip de muis in een stippenauto op zijn verjaardag komt. Inderdaad altijd heel leuk als ze iets herkennen of bijv. dol op auto's zijn. Een vrolijke kinderkaart. Gefeliciteerd (nog) met z'n verjaardag :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de kleine man en wát een schattig autotootje heeft Tip de Muis 😄!
  Ik ben écht alle digis van de laatste 2 jaar kwijt maar er zijn er nog genoeg over hoor en af en toe weer kopen is óók géén straf hihi...
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke kaart voor je kleinzoon, ken deze muis niet maar dat geeft ook niet :-)
  de kaart gaat vast mee naar bed . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superschattige kaart voor je kleinzoon Jantine, ik ken de muis ook (nog) niet maar met een kleindochter van bijna 10 maanden nu zal dit niet lang meer duren denk ik haha.
  Paperpiecing heb ik nooit van gehoord maar met googlen zag ik dat er wel info op het net staat dus eens een keertje kijken...
  Fijne dag en lieve groetjes, Wilma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon. Wat zal hij blij zijn met deze leuke kaart met zijn favoriete muis. Mooi gedaan met het paperpiecing , groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine