dinsdag 8 oktober 2019

Bedankkaartjes

Zomaar 2 kaartjes om mensen ergens voor te bedanken. Echte post blijft tenslotte leuker!
Voor een koffieleut:
met gezellige binnenkant:
En voor een theeleut:
 en de binnenkant:
Fotograferen met de daglichtlamp is dus ook niet de oplossing voor het kleurenprobleem... De theekaart is in real red...

De kaartjes wil ik mee laten doen bij Dutch Card Lovers, daar vragen ze een repeterende achtergrond.

koffieleutkaart: wit en rood papier, stempel "bedankt" van CraftEmotions, gestempeld in Early Espresso van SU, koffiebeker van "Coffee Café" SU, gestempeld in Early Espresso en Real Red, gekleurd met het rode krijtje. rood lintje uit voorraad, stempels binnenkant van Kellie Stamps
theeleutkaart: wit en rood papier, stempel tea time van Kellie Stamps, gestempeld in Real Red SU, theekopje en wolkje "A nice cuppa" SU, lintjes uit voorraad, theezakje van Pickwick

* Dutch Card Lovers #316: maak zelf een achtergrond met een patroon of herhaling van een afbeelding

10 opmerkingen:

 1. Echte post is zeker veel leuker Jantine en zeker als het zulke leuke kaarten betreft. Echt gaaf zoals je zowel voor een theeleut als een koffieleut een leuke kaart hebt gemaakt. Die achtergronden zijn gaaf en ook leuk dat je aan de binnenkant nog iets hebt gedaan. Post om blij van te worden.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echte post is duizenden keer beter! Jammer dat de Post dat zelf niet goed lijkt te begrijpen...
  Heel toffe kaartjes, lijken me perfect voor de challenge bij DCL!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Jij denkt ook aan iedereen he! Koffieleuten, theetantes, je trekt niemand voor ;-)
  Je kaartjes zijn gaaf. En dat je de binnenkant oom zo leuk hebt versierd! Ik vergeet dat gewoon elke keer...en het maakt de kaart dan echt af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Jantine, hope this finds you well as I sip my cup of coffee...great designx..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaartjes Jantine! Fotograferen is idd een ding, kleur is soms heel moeilijk, maar die bedenken we er wel bij, vind ze erg gaaf! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke en ook nog eens gezellige kaarten, erg leuk om te krijgen zoiets! Mooie achtergrondjes maakte je ervoor! Dank je wel voor je deelname aan onze DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaartjes Jantine!! Die mooie stempels liggen hier ook. (nog niets mee gedaan ahum) en ja dat fotograferen blijft lastig. Ik heb vooral het idee dat het ook aan de lichtinval ligt. Ik probeer soms verschillende plekjes in huis.
  Misschien kan je hier wat mee.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je meedoet met de DCL challenge. Dit zijn echt perfecte kaartjes om op voorraad te hebben, ze komen altijd van pas. Heel leuk zijn ze, vooral die met het theezakje aan de binnenkant. Fotograferen doe ik eigenlijk altijd alleen bij daglicht en daarna bewerk ik mijn foto's nog even op de computer voor ik ze plaats. Sommige kleuren zijn wel moeilijker dan anderen om ze echt helder te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laat ik nou een echte theeleut zijn. Hele leuke kaartjes heb je gemaakt! Mooi gedaan met de testjes op de achtergrond. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd heel erg leuk om iets van je te lezen!
groetjes,
Jantine