donderdag 29 september 2022

Kerstkaart week 39/52 WTC

 De laatste donderdag van september, tijd voor de nieuwe uitdaging bij 52WTC. Deze maand een hele bijzondere, namelijk een eerbetoon aan ons overleden teamlid Rosina. Zij was eigenlijk aan de beurt om nu de challenge te kiezen, maar is helaas veel te vroeg overleden. Ze maakte altijd zulke mooie kaarten dat we een van haar creaties gaan liften deze maand.
Persoonlijk vond ik dat nog best moeilijk, haar kaartenstijl is zo anders dan de mijne. Maar ik heb mijn best gedaan. En het was fijn om weer eens extra aan haar te denken, hoewel ze nog geregeld in mijn gedachten is.
In plaats van de mooie hoekstansjes die ze gebruikte en die ik niet heb, gebruikte ik een heel oud knipvel van Marjoleine. Dat combineerde qua kleur gelukkig leuk met de sneeuwpop van Marianne Design die zo mooi paste in de ovale stans die ik had.
Allemaal materialen die er al heel lang liggen, dus #useyourstuff (het was alleen niet te combineren met het pakketje dat ik aan het opmaken ben 😁)

Rosina's kaart:
Hopelijk voel je je geïnspireerd en uitgedaagd en doe je gezellig mee bij 52WTC!
Uiteraard is daar vandaag alle ruimte voor je wekelijkse kerstkaart. Wanneer je deze linkt op 52WTC komt er zeker iemand van het team bij je langs!

wit, donkerblauw en blauw gewolkt papier, streepjespapier Provocraft, Marjoleine knipvel, stans?, knipvel MD VK9568, enamel dots, SU Night of navy inkt

* 52WTC september uitdaging
#useyourstuff







Fijne (donder)dag!

woensdag 28 september 2022

Kleurenkaartteam 9e schakel: grijs en oranje

 Alweer de laatste woensdag van september, tijd voor het kleurenkaarrteam van Martina! Deze maand combineren we het grijs van Nancy met het stevig oranje van Chantal. Ik had lekker 2 weken vakantie en daardoor kon ik op mijn gemak aan mijn kaartjes werken. Ik heb er maar liefst 3 gemaakt, had zelfs nog een 4e op het oog, maar dat kwam er niet meer van. 
Ik gebruikte de leuke sketches van Creative Sketchy Girls en Cheerful Sketches (kan nog net!) en de Mischievous Mice van Stampin'Up! (ik kwam op het idee door iemand die vorige maand muizen op haar kaart had, weet niet meer wie, helaas...)
Kaart 1:
Binnekant:
Nummer 2:
Binnenkant:
En nummer 3:
Met de binnenkant:
oranje en wit papier, dessinpapier van Echo Park, Marianne Design, Lawn Fawn en onbekend, pailletten en rhinestones uit voorraad, SU Mischievous Mice, gestempeld met Stazon Dove Grey en ingekleurd met Minabella potloden, cijfers MD CR1429

Ook zo benieuwd naar andere creaties in deze kleurencombinatie? Bij Martina vind je alle deelnemers van deze maand.

* Kleurenkaartteam 9e schakel: grijs en oranje

Fijne (woens)dag en tot morgen voor een verse kerstkaart met nieuwe uitdaging bij 52WTC.

donderdag 22 september 2022

Kerstkaart week 38/52 WTC

 Ook in week 38 natuurlijk weer een kerstkaart op donderdag voor 52 WTC. Ingrid en ik laten vandaag ook onze voorbeeldkaartjes op 52WTC zien. Gelukkig heb ik al meer dan 38 kaarten gemaakt, vorig jaar was mijn voorraad toch een beetje krap...
Deze week maakte ik een "card in a box", met de laatste pinguïns van de workshop bij Kristie en het papier uit mijn op te maken papierpakketje uit 2014 (!)
Zo leuk dat ik hem van alle kanten laat zien:
gebroken wit papier, dessinpapier uit iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, pinguïns SU "Pinguïn Pret" met een paar geleende onderdelen van "Snowman Season", rhinestones uit voorraad

Doe je ook gezellig mee met 52WTC? Scheelt over een paar maanden een hoop kerstkaart-stress 😁en er komt altijd iemand van het DT bij je langs!

#useyourstuff
Fijne (donder)dag!

donderdag 15 september 2022

Kerstkaart week 37/52 WTC

 Het is alweer donderdag, dus tijd voor een verse kerstkaart bij 52WTC!
Ik had nog wat pinguïns over van de workshop bij Kristie (zie vorige week) en daarmee maakte ik twee eenvoudige kaartje:
En de binnenkant:
Mijn foto's zijn wat donker, maar het is een donkergroene kaart 😀
En de volgende is turquoise dp op een lichtblauwe kaart:
Deze is geïnspireerd op die sneeuwpopjes in het Carnaval van de Efteling, die zo door het ijs kijken 😁
donkergroen. lichtblauw en wit papier, dessinpapier uit iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, embossingmal stipjes van ?, tekststempel Carlijn Design, gestempeld met Versamark en bewerkt met Wow-embossingpoeder, zilveren rhinestones en witte enamel dots uit voorraad, pinguïns SU, Nestabilities van Sizzix "reversed scalope circle"

#useyourstuff






Fijne (donder)dag!

PS De pinguïns zijn nog niet op...

donderdag 8 september 2022

Kerstkaart week 36/52 WTC

 Op deze tweede donderdag van september hebben we de uitslag van onze uitdaging op 52WTC. Ik heb  kerstkaartjes die ik maakte tijdens een workshop bij Kristie (van de vorige workshop toonde ik in juli de laatste kaartjes). Dit keer gingen we met de set "Pinguïnpret" aan de slag (net te laat voor de uitdaging van juni/juli 😁), wat een gave set. Ik maakte al mijn kaartjes thuis af, omdat ik nog steeds geen uren achter elkaar kan hobbyen, maar dat maakt niet uit, het is al leuk dat ik een deel van de workshop kan volgen.
Voor de binnenkant natuurlijk ook aandacht:
Met de volgende twee kun je "zoek de verschillen" spelen:
En ook hier aandacht voor de binnenkant:
Ik vind die buik-schuivende pinguïn ook zo'n schatje💖

Ik maakte nog eentje met de buikschuiver met allemaal eigen materiaal:

alle materialen Stampin'Up, behalve de stempels aan de binnenkant, die zijn van Carlijn Design, de rhinestones uit mijn eigen voorraad en het dessinpapier op de laatste 2 komt uit mijn pakketje van iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, daaruit komt ook het lichtblauwe papier, dat is geëmbosst met een Cuttlebug mal, kerstbomen zijn van Marianne Design MM1625

Doen jullie ook weer mee met 52WTC? Er komt dan altijd een DT-lid kijken.

Fijne (donder)dag!

PS De pinguïns zijn nog niet op...

donderdag 1 september 2022

Kerstkaart week 35/52 WTC

En nu is het alweer september geworden...tijd voor de reminder voor de uitdaging bij 52WTC! Van de bijtjes van gisteren naar beertjes vandaag. Over iets meer dan 3 maanden is het ook kerst...dus het is fijn dat de stapel kerstkaarten gestaag groeit.
Deze maand mocht Eri kiezen en zij koos voor Winter Blues. Met een kleurenpalet om je eventueel op weg te helpen.
En zoals altijd ook een detail aan de binnenkant:
                                        
lichtblauw papier, donkerblauw glanspapier, lichtblauw glitterpapier, dessinpapier Joy! "Winter Wishes" (uit 2014 denk ik! #useyourstuff), Elines ijsberen MD AK0088, MD CR 1561, sneeuwvlokponsje, stempel binnenzijde Carlijn Design, enamel dots van EchoPark, "Love from Lizzie" Peel-offs in blauw

Het optionele kleurenpalet:
Tot vanavond 23.55 uur kun je je inzending voor de uitdaging plaatsen op 52WTC. Daar kun je natuurlijk ook je wekelijkse kerstkaart kwijt. Let goed op bij welke post je welke inzending plaatst op 52WTC. Voor de uitdaging is een aparte post!

#useyourstuff!







Fijne (donder)dag!