donderdag 13 juni 2024

Kerstkaart week 24/52 WTC

 Alweer donderdag, dus tijd voor een kaartje voor 52WTC. Tot nu toe lukt het om telkens nog iets te maken, maar de verhuizing komt dichterbij, dus het moment dat dat niet meer lukt waarschijnlijk ook. Want ik heb niet zo erg vooruitgewerkt.
Op 52WTC zie je vandaag inspiratiekaarten van Miranda en mijzelf. Ik maakte er eentje in het thema van onze uitdaging "Winternacht", met een leuk model dat iemand mij doorstuurde via Youtube
Dit is het zij-aanzicht:
En zo kan ie in een envelop:
Ik heb niet te veel toegevoegd, om de mooie sterrennacht goed uit te laten komen.

donkerblauw en lichtblauw papier, dp Action, stempels SU, gestempeld met "Night of Navy" en Versamark, WOW! emobossingpoeder, mal kerstgroep Hobby2Do, Nestabillities circle en reverse scaloped circle

Doe je gezellig mee met 52WTC? Er komt altijd een DT lid bij je langs.
Tot zondag 23 juni kun je nog meedoen met de uitdaging "Winternacht".


Fijne (donder)dag!

donderdag 6 juni 2024

Kerstkaart week 23/52 WTC

 Op 52WTC zie je vandaag de inspiratiekaarten van Suzan en Martina. Ik laat vandaag mijn laatste kaartjes van een kletseldate zien (die echt heel productief was 😊 ook doordat we CAS-kaarten maakten en ik van elk 2 wist te maken (als je 1 keer het wiel uitvindt...)) Dit keer kaartjes zonder subtiel verschil, dus die konden samen op de foto:
En de binnenkant is ook bij beide hetzelfde (er moet alleen nog een tekstje in...):
52WTC, SU "Warmth & Wonder", diverse inkten, washitape, rhinestones, ovale stans SU

Doe gezellig mee met 52WTC, het scheelt veel decemberstress en er komt altijd een DT lid bij je langs! Onze huidige challenge "winternacht" loopt ook nog, tot 26 juni a.s.

Fijne (donder)dag!