woensdag 31 mei 2023

Kleurenkaartteam 5e schakel 2023: mauve en goud

Laatste (woens)dag van de maand, tijd voor het kleurenkaartteam van Martina. Marfien mocht deze maand de nieuwe kleur kiezen en koos voor goud bij het mauve van Anita. Ik gebruik niet zo vaak goud op mijn kaarten (hoewel, wel meer dan vroeger), dus dat is wel weer een uitdaging voor mij.
Fotograferen van glanzend goud valt niet mee, maar daar hebben vast meer deelnemers deze week last van... Bij dit eerste kaartje is het mauve gemat op goud, aan alle kanten😂 en het lijkt zo veel paarser dan in het echt, maar goed.
Ik wilde nog een kaartje maken in deze kleurencombi en het werden er nog 2, vanwege positief/negatief van de snijmal:
Binnenkant:
En nummer 2 (dit is eigenlijk het positief van de mal):
Met binnenkant:
Ik heb expres nog geen tekst aan de binnenzijde gestempeld, deze kaartjes zijn lekker algemeen, dus ik zie wel waarvoor ik ze gebruik.
Op de laatste foto's lijkt het geelgoud weer koperachtig, terwijl het echt heel geelgoud is.

mauve papier, goud papier, glittergoud papier, SU stempelsets, gouden embossingpoeder, hexagonponsen (Vaessen), hexagon stans (AliExpress), bloemetjes embossingfolder

Benieuwd naar meer creaties in deze kleurencombinatie? Bij Martina vind je de lijst met deelnemers van deze maand!

Fijne (woens)dag!

donderdag 25 mei 2023

Kerstkaart week 21/52 WTC

 De laatste donderdag van mei, tijd voor de nieuwe uitdaging van 52WTC! Merit en Annemarie willen kaarten met daarop kerstshoppen/kerstinkopen.
Op mijn kaart zijn ze alweer op weg naar huis met de kerstinkopen, de auto volgeladen:
al het papier en de afbeeldingen uit een oud 30x30 blok van Action

Doen jullie gezellig mee? Vandaag kun je je wekelijkse kerstkaart bij 52WTC plaatsen (er komt dan zeker een DT-lid bij je langs) en vanaf morgenochtend 7 uur kun je je inzending voor de uitdaging van deze maand plaatsen op 52WTC!
Op 52WTC vind je natuurlijk ook de inspiratiekaarten van de gastdesigners en de DT-leden.


Fijne (donder)dag!

donderdag 18 mei 2023

Kerstkaart week 20/52 WTC

 Hemelvaartsdag, maar ook gewoon kerstkaartendag op 52WTC natuurlijk. Ik heb alweer een kaartje van een workshop van Kristie. Zoals ik al eerder schreef maak ik daar momenteel mijn meeste kerstkaarten, omdat met re-integreren op het werk ik vaak niet veel energie over heb thuis om lekker te knutselen. Of een te wazig hoofd voor goede ideeën. Hopelijk komt dat uiteindelijk toch wel weer.
Maar goed, een leuk kaartje weer van bij Kristie:
Met leuk dp en een mooie embossingfolder heb je niet veel nodig!

alle materialen Stampin'Up! met dank aan Kristie

Doe je ook weer gezellig mee met 52WTC? Er komt altijd een DT lid bij je kijken!


Fijne (Hemelvaarts)dag!

donderdag 11 mei 2023

Kerstkaart week 19/52 WTC

 Deze week laten Nancy en ik onze inspiratiekaartjes zien op 52WTC. Ik werd zelf dan weer geïnspireerd op het (niet meer actieve) blog van Craft Sensations en maakte dit kaartje:
Ik gebruikte hiervoor een luxe papierblok van Action, met papier, uitdrukplaatjes en tekstjes.
In de pocket stopte ik een vellum tekstje uit het blok, een afbeelding en een label.

kraft papier, dessinpapier en plaatjes Action, bakerstwine en label ook Action, eyelet uit voorraad

Op 52WTC vind je vandaag de uitslag van de uitdaging. Je kunt er uiteraard je wekelijkse kerstkaart tonen, er komt altijd een DT lid bij je langs!


Fijne (donder)dag!

donderdag 4 mei 2023

Kerstkaart week 18/52 WTC

 Vandaag, 4 mei, tijd voor herdenking, maar ook tijd voor de reminder van de uitdaging bij 52WTC: kaartje in 1 kleurenfamilie, monochroom of ton-sur-ton.
Ik had heel leuk een kerstboom geborduurd op mijn groene basiskaart, waarna ik er met versamark sneeuwvlokjes omheen stempelde, die ik met iridiscent embossingpoeder bewerkte. En dat werd dus niet zo mooi als ik in gedachten had.... 
Toen heb ik de kerstboom maar uitgeknipt en op een dessinpapiertje geplakt:
groen en wit papier, dessinpapier Action, sticker Prettige Feestdagen groen gekleurd met alcoholmarker, MD CR1481, geborduurd met 2 tinten groen DMC, groene pailletten - rond en ster- en doorzichtige kraaltjes

Ik laat mijn kaartje ook meedoen bij Girlz Creative Christmas Challenge. Meestal lukt het niet om aan het thema te voldoen, maar dit keer mag alles!

Tot vanavond 23.55 uur kun je je inzending voor onze uitdaging plaatsen op 52WTC. Op die site kun je natuurlijk ook je wekelijkse kaart showen. Let goed op waar je je kaart voor de uitdaging zet als je mee wilt dingen voor de top 3!

Fijne (donder)dag!