donderdag 16 mei 2024

Kerstkaart week 20/52 WTC

 Vandaag mijn laatste kaartje van een kleine serie, 3 kaartjes van 10 cm hoog, die ik met 1 vel rood papier van 30x30 maakte. Ik had een restje, omdat ik op mijn vorige kaartje het plaatje matte, dat geen 10 bij 30 meer was. Daarom maakte ik er een z-fold kaart mee. Zo eenvoudig kan een funfold kaart al zijn!
Op 52WTC zie je vandaag inspiratiekaartjes van Suzan en Bep.
rood papier, dp en afbeelding Action "Rockin' around the Christmas tree"

Van harte uitgenodigd om mee te doen met de uitdaging van deze maand: "een funfold kaart, kaart met meerdere vouwen". Ook je wekelijkse kerstkaart kun je natuurlijk plaatsen op 52WTC, er komt altijd een DT-lid bij je langs!


Fijne (donder)dag!

donderdag 9 mei 2024

Kerstkaart week 19/52 WTC

 Ook deze week een eenvoudig kaartje voor 52WTC, naar een idee van Castella294. We hebben nog steeds de uitdaging van "funfold kaart, kaart met meer dan 1 vouw" lopen, tot 26 mei a.s.. Op 52WTC laten Nancy en ik vandaag onze inspiratiekaartjes zien.
Zo is de kaart geopend:
rood papier, dp en afbeelding Action "Rockin' around the Christmas tree", bakerstwine

Doe je weer gezellig mee met 52WTC? Er komt altijd een DT-lid bij je langs. Onze uitdaging "funfold kaart, kaart met meer dan 1 vouw" loopt ook nog tot 26 mei a.s. 20 uur, dus doe ook daar gezellig mee!


Fijne (donder)dag!

donderdag 2 mei 2024

Kerstkaart week 18/52 WTC

 Ondanks dat ik de afgelopen week vooral heel druk ben geweest met dozen inpakken en naar de opslag brengen en dat een deel van de hobbyspullen in die dozen verdwenen is, heb ik toch nog een kaartje kunnen maken voor 52WTC. Als het me al lukt om kaarten te maken, zullen het toch vooral de wat eenvoudigere dingen zijn de komende tijd. Ook wel leuk om zelf weer eens te ontdekken dat je helemaal niet zo veel nodig hebt voor een leuke kaart. En zo zie je ook meteen dat de uitdaging van deze maand helemaal niet moeilijk hoeft te zijn "een funfold kaart, een kaart met meer dan 1 vouw".
Op 52WTC zie je vandaag de inspiratiekaartjes van Miranda en Ineke.
Van de zijkant zie je het model nog iets beter:
Het kaartje is maar 10 cm hoog en 30 cm breed als het plat ligt.

rood papier, dp en afbeelding van Action blok "Rockin'"around the Christmas tree"

Doe je weer gezellig mee met 52WTC? Er komt altijd een DT-lid bij je langs. En onze uitdaging loopt nog tot 26 mei 20 uur!


Fijne (donder)dag! 
Sorry als ik niet bij je langskom, maar ik ben helaas nogal druk met verhuisperikelen en re-integreren op mijn werk.