donderdag 28 september 2023

Kerstkaart week 39/52 WTC

Het einde van september nadert alweer met rasse schreden, tijd voor de nieuwe uitdaging bij 52WTC! Deze maand heeft Martina gekozen voor een wiebelkaart. Altijd leuk!
Ik gebruikte de vrolijke pinguïns van Stampin'Up. De restjes in mijn op te maken pakketje zijn niet meer groot genoeg om voor deze uitdaging te gebruiken, dus een keer iets anders 😁
wit papier, dp SU oud vel, stempels en pons "Pinguïn Pret SU, stempelinkt SU, tekststempel Carlijn Design

Doen jullie mee met deze leuke uitdaging? Vanaf morgenochtend 7 uur kun je je kaartje voor de uitdaging plaatsen op 52WTC. Vandaag kun je daar natuurlijk je wekelijkse kaart kwijt.

Bij Girlz Creative Christmas Challenge vragen ze "geen vierkant", dus daar mag deze kaart ook meedoen!


Fijne (donder)dag!



woensdag 27 september 2023

Kleurenkaartteam 9e schakel 2023: zachtroze en appelblauwzeegroen

 We zijn alweer bij de 9e schakel van de kleurenketting die we dit jaar weer met Martina rijgen: bij het zachtroze van Sarah koos Caroline "appelblauwzeegroen", nou dat was een kleur waarvan ik nog nooit had gehoord 😂, maar gelukkig is er ook altijd een inspiratiefoto en het blijkt turquoise-achtig te zijn. Een beetje in dezelfde sfeer als het mintgroen van vorige maand blijven we dus. En laat ik nou gewoon weer een heel goed passend plaatje in mijn map vinden!
Dit keer gebruikte ik de sketch van Cheerful Sketches van deze maand, kan nog net!
En de binnenkant nog wat reststrookjes:
wit en appelblauwzeegroen papier, dessinpapier uit diverse (al heel oude) blokjes van Action, afbeelding Syta van Gelderen, tekst "Van Harte" MD LR0750, "gefeliciteerd" van ?, rhinestones uit voorraad

Benieuwd naar meer kaarten in deze kleurencombinatie? Bij Martina vind je de lijst met deelnemers van deze maand.

* Martina's kleurenkaartteam 9e schakel: zachtroze en appelblauwzeegroen
* Cheerful Sketches challenge 124 september sketch










Fijne (woens)dag en tot morgen voor de nieuwe uitdaging van 52WTC!

donderdag 21 september 2023

Kerstkaart week 38/52 WTC

 Alweer de 3e donderdag van september, Prinsjesdag achter de rug. Maar hoe het er economisch ook voorstaat, in blogland is het vandaag kerstkaartendag op 52WTC.
Ik ben nog altijd bezig met mijn op te maken pakketje, het lijkt haast eindeloos...(Komt ook omdat ik elke week maar 1 kaart toon, omdat ik gewoon niet aan meer kaarten maken toekom, met dat rare hoofd, dat nog altijd niet zo mee wil werken).
Maar goed, ik hoop dat jullie het nog niet heel erg zat zijn.
Deze week een kaartje met een laatste plaatje van een knipvel van Syta van Gelderen, dat nog op mijn werktafel lag (al heeeeel lang, ik heb zo'n bakje waar ik losse plaatjes in wegleg en ook dat probeer ik leeg te maken)
De binnenkant:
Die stoelen in de sneeuw, wij hebben er een duozit, met een tafeltje ertussen, van in de tuin, zit heerlijk!

wit en groen papier, dessinpapier, sticker en kerstboompje uit iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, afbeelding Syta van Gelderen, rhinestones, tekst binnenzijde Carlijn Design

Doe je weer gezellig mee met 52WTC? Over 3 maanden zijn de kerstkaarten tenslotte alweer op de post...








Fijne (donder)dag!


PS dit is mijn 1000e blogpost! Wat een boel (en dan te bedenken dat ik vaak maar 1 keer per week iets post...)

donderdag 14 september 2023

Kerstkaart week 37/52 WTC

 Vandaag laten Colien en Suzan hun inspiratiekaarten zien op 52WTC! Je vindt daar ook de uitslag van de uitdaging.
Ik ben nog altijd mijn pakketje van iDEE&post uit 2014 aan het opmaken en gebruikte ook deze week weer wat papier en ephemera op mijn kaart, gecombineerd met mijn leuke keukenmachine-stans en kerst-schudmateriaal:
Ik had de keukenmachine iets meer naar links bedacht, maar toen ik plakte zat ie teveel naar rechts...
De binnenkant:
wit. kraft, zilver en bordeauxrood papier, dp en ephemera uit iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, schudmateriaal van ?, stans keukenmachine AliExpress, stempel binnenzijde Carlijn Design

Doe je ook weer mee met 52WTC? Er komt altijd een DT-lid bij je kijken! En het scheelt een hoop decemberstress...(het is tenslotte al half september, kerst voor je het weet...)

* 52WTC







Fijne (donder)dag!

donderdag 7 september 2023

Kerstkaart week 36/52 WTC

 De eerste donderdag van september, inmiddels zijn overal de scholen weer begonnen en komt iedereen weer langzaam in het gewone ritme...het ritme van 52WTC gaat het hele jaar gewoon door. Daarom vandaag de reminder van de uitdaging van deze maand bij 52WTC: een labelkaart met een rendier/hert/eland erop. Ik maakt dit keer ook labels op mijn labelkaart, in een pocket. Dat mag natuurlijk wel, als de basiskaart maar ook een label is!  En met die pocket mag dit kaartje ook meedoen met Knutsels&kadootjes.
Echt grote stukken dp heb ik niet meer in mijn op te maken pakketje, dus voor het grootste stuk nam ik een ander restje, maar leuke toepasselijke labels zaten er nog wel in:
wit en turquoise papier, dp restje van Kars en uit iDEE&post nov/dec 2014 (!), Fancy Pants "Oh deer"-lijn, labels met draad en sterretje uit hetzelfde pakketje, StudioLight Essentials stencil SL252

Tot vanavond 23.55 uur kun je op 52WTC je kaart voor de uitdaging plaatsen. Op diezelfde blog kun je ook je wekelijkse kerstkaart delen. Let goed op welke kaart je waar plaatst, als je mee wilt dingen voor een plaatsje in de top 3! Er komt altijd een DT lid bij je kijken. Ikzelf dit keer waarschijnlijk niet vandaag, maar wel binnenkort.

Geen idee wie er nog tot hier leest: mijn revalidatietraject voor Post Covid is verlengd met een aantal weken. Op mijn werk wat minder blij, ikzelf wel blij, want ik kan nog wel wat hulp gebruiken...








Fijne (donder)dag!