donderdag 23 februari 2023

Kerstkaart week 8/52 WTC

 Week 8 alweer, de laatste donderdag van februari, dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij 52WTC. Marijke heeft gekozen voor strookjes of tape op je kaart. Altijd leuk om restjes mee op te maken.
ik maakte mijn kaart van deze week bij Kristie. Elke maand doen wij een (kerst)kaartenworkshop, gezellig en handig. Deze kaart werd een patchwork kaart, het lijkt heel ingewikkeld, maar dat valt reuze mee!
Ik heb er zowaar aan gedacht om een foto te maken zodat je kunt zien dat het echt strookjes zijn (waren?)
Je plakt eerst strookjes op cardstock, vervolgens snij je daar weer strookjes van maar dan verticaal en die plak je verspringend op:
De foto's van het proces zijn 's avonds bij lamplicht gemaakt, de foto van de kaart 's morgens bij daglicht.

alle materialen Stampin'Up! Met dank aan Kristie!

Vandaag kun je je wekelijkse kerstkaart bij 52WTC plaatsen, er komt dan altijd een DT lid bij je kijken. Vanaf morgenochtend 7 uur kun je je inzending voor de uitdaging plaatsen op 52WTC.


Fijne (donder)dag!

woensdag 22 februari 2023

Kleurenkaartteam 2e schakel 2023: bordeauxrood en pastel geel

 Het is alweer de laatste woensdag van de maand, in februari is dat vaak al snel. Het is op deze aswoensdag dus weer tijd voor het kleurenkaartteam van Martina! GerJanne mocht de nieuwe kleur bepalen en zij koos pastel geel bij mijn bordeauxrood. Dat vond ik eerlijk gezegd wel een uitdaging. Maar op een gegeven moment, ik zat op de fiets, bedacht ik dat het dan iets met kuikens of kippen zou gaan worden. Daar had ik nog best keus in bij mijn hobbyspullen, maar het lukte me helaas maar om 1 kaartje te maken dit keer. Maar eentje is genoeg om mee te kunnen doen 😁
Het viel nog niet mee om het pastel geel goed op de foto te krijgen, het is toch wat geler in het echt.
Ik gebruikte de sketch van Cheerful Sketches
En aan de binnenkant natuurlijk nog een strookje dp:
Het viel me op dat ik eigenlijk nauwelijks licht geel dp heb, het bordeauxrood komt uit kerstcollecties 😂
lichtgeel en bordeauxrood papier, dp van Stampin"Up, Action en Flower Fairies, stempels SU "Honeycomb Happiness",  gekleurd met twinmarkers van Action en Minabella potloden, tekst Nellie Snellen, embossingfolder roosjes (was een van mijn allereerste)

Benieuwd naar meer creaties in deze bijzondere kleurencombinatie? Bij Martina vind je de lijst met deelnemers van deze maand!

* Kleurenkaartteam 2e schakel 2023: bordeauxrood en pastel geel



#useyourstuff!





Fijne (woens)dag en tot morgen voor de nieuwe uitdaging bij 52WTC!

donderdag 16 februari 2023

Kerstkaart week 7/52 WTC

 Ook vandaag weer kerstkaartendag bij 52WTC! Ik toon nog 2 kaartjes van een workshopavondje bij Kristie, met spullen van Stampin'Up ! dus.
Er valt verder eigenlijk weinig over te vertellen.

alle materialen SU met dank aan Kristie!

Doen jullie ook weer mee met 52WTC? Er komt altijd een DT-lid bij je langs!


Fijne (donder)dag!

donderdag 9 februari 2023

Kerstkaart week 6/52 WTC

 Vandaag de uitslag van de uitdaging op 52WTC!
Ik maakte tijdens een kletseldate dit kaartje, naar aanleiding van een kaartje dat mijn vriendin had gemaakt:
Met dezelfde set van Stampin'Up! maakte ik ook nog een "gewoon"kaartje:
Echt zo leuk, ik hou van wereldbollen en landkaarten enzo.

wit, blauw, groen papier, rosé-goud papier, stempel en mallenset Beautiful World van Stampin'Up!, dessinpapier ook van SU

Doen jullie ook weer mee met 52WTC? Er komt altijd een DT-lid bij je langs!

*52WTC

Fijne (donder)dag!

donderdag 2 februari 2023

Kerstkaart week 5/52 WTC

 De eerste donderdag van februari, dus tijd voor de reminder van onze uitdaging van deze maand bij 52WTC: "belletjes op je kaart".
Ik had een idee in mijn hoofd zitten, maar het kwam niet uit mijn handen, of in elk geval werd het anders dan ik had bedacht. Maar we doen het er gewoon mee!
De binnenkant heel bescheiden dit keer:
crèmekleurig, wit, zilver en diverse tinten groen papier, rood lint, stansen van CraftEmotions en AliExpress en MD LR0669, rode enamel sterren Altenew, tekst buitenzijde MD EC0157, met Versamark en zilver embossingpoeder, tekst binnenzijde Carlijn Design

Tot vanavond 23.55 uur kun je nog deelnemen aan onze uitdaging op 52WTC. Op 52WTC kun je vandaag ook je wekelijkse kerstkaart plaatsen, er komt altijd een DT lid bij je kijken!

Bij Girlz Creative Christmas Challenge hebben ze deze week "alles mag" en daar laat ik mijn kaartje ook meedoen!

* 52WTC
* Girlz Creative Christmas Challenge #5: alles mag

Fijne (donder)dag!

woensdag 1 februari 2023

Special Guest Designer Mirtillamente

 Op deze eerste woensdag van februari laat ik jullie een speciaal kaartje zien, dat ik maakte als gastdesigner voor Mirtillamente. Ik won een paar maanden terug digi's van haar en mocht GDT zijn, alleen door alle drukte verschoof dat naar deze maand!
Ik gebruikte een leuke digi met katten van haar. In eerste instantie wilde ik een schudkaartje maken, maar omdat het minder mooi op het mica was gekomen dan ik hoopte heb ik er uiteindelijk een trifold van gemaakt:
Zo krijg je een beetje een idee van het kaartje.
Ik gebruikte de digi dus 2 keer, op mica en op dessinpapier, een heel gepas en gemeet om het netjes op dezelfde plek te krijgen. 
Vandaag begint bij Mirtillamente een nieuwe challenge, waarbij je kunt kiezen tussen kaarsen, ijsberen, marmotten, luiaards, walvissen of katten op je kaart. 
De uitdaging loopt tot 27 februari via haar challengeblog.

lichtgeel en wit papier, mica, dessinpapier uit voorraad, denk van Kruidvat, digi van Mirtillamente, stempels SU Pretty Kitty

Fijne (woens)dag!