donderdag 2 mei 2019

Kerstkaart week 18/52 WTC

En het is alweer donderdag. Dus een kaartje voor 52 WTC! Ik ben eerlijk gezegd de dagen een beetje kwijt.
De oplettende bloglezer zag dat ik vorige week donderdag aangaf wellicht niet te kunnen reageren, omdat ik op een boot zou zitten. Ik was namelijk 5 dagen naar Mainz en omgeving, vanwege de Internationale BookCrossConventie 2019. Bookcrossing is een van mijn andere hobby's, wanneer je op het woord klikt kom je op de site, waar je hopelijk uitleg vindt. Vraag het anders vooral!
Maar elk jaar is er in april ergens op de wereld een bijeenkomst met bookcrossers uit allerlei landen en heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel boeken. Superleuk! Dat was dus afgelopen weekend en ik moet eerlijk zeggen, ik was er echt even helemaal uit: 5 dagen geen tv gezien, geen radio gehoord, nauwelijks online geweest. Wel heel veel gekletst, gewandeld door Mainz en omgeving, gevaren op de Rijn, geluisterd (naar lezingen) en vooral veel gelezen. En enorm genoten!
Dus vandaar dat het even stil was, ik ben er nooit meer toe gekomen om alle kerstkaarten van vorige week te gaan bekijken. Mijn excuses, ik zal het deze week goedmaken :-)
Ik ben er dus ook niet toe gekomen om een kaartje voor de challenge van 52 WTC te maken, met de leuke sketch. Jammer, maar je kunt gewoon niet alles...
Mijn kaartjes van deze week passen bij die van de vorige, in die zin, dat dezelfde stempelset gebruikt is:
 
Ik vind die zomerse Kerstman zo gezellig! En genoeg mensen op het andere halfrond, die geen witte kerst hebben, dus daar kunnen deze kaarten mooi naartoe!

alle materialen Stampin'Up!

* 52 WTC

Fijne donderdag!

PS En de BookCrossConventie 2020 is in GoldCoast Australië.... ik hoop.... 

25 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Je kan inderdaad niet alles, maar toch.leuk om naast het kaarten maken nog een andere boeiende hobby te hebben! Nu sparen voor volgend jaar en een lange vakantie vragen op het werk want je kan toch maar moeilijk voor 5 dagen naar down under...
Fijne donderdag
Nancy DT52WTC

Nancy Soetaert zei

'Vind' je zomaar je boeken of ga je gericht op zoek als er een in de buurt achtergelaten wordt? , ik vermoed dat je net als bij geocaching ergens berichten kan krijgen als er binnen een straal van ... iets nieuws komt of zo?

karin zei

Dat zijn leukerds Jantine !
groetjes,
Karin

Creaellenknutselsite zei

wat een super gave kaartjes heb je gemaakt
groetjes ellen

Irene zei

Ze zijn super leuk en idd, er zijn genoege warme kerstdagen elder op de wereld! Nog nooit van bookcrossing gehoord, wát gaaf zeg!
XxIrene

Annemarie en Merit zei

maar deze kaartje zijn toch ook heel leuk om te laten zien, jij hebt leuke dagen gehad.
Heb nog nooit van bookcrossing gehoord, weer wat geleerd dus.
En inderdaad je kunt maar 1 ding tegelijk,

liefs Annemarie en merit DT52WTC

Angela zei

Wat lijkt me dat geweldig om bookcrossers uit andere landen te ontmoeten; wist ook van het bestaan niet af! Weer wat geleerd :). Soms moet je keuzes maken en dan is in dit geval de keuze makkelijk gemaakt lijkt me :). Je kunt terugkijken op een prachtig weekeinde!

Je kerstkaartjes zijn écht supergaaf!

Epie zei

Geweldig leuke kaartjes Jantine , mooie SU materiaal heb je gebruikt
Je hebt in ieder geval , mooie momentjes gehad in Mainz met bookcrossing !!
Gezellige donderdag en alvast een goed weekeinde
Groetjes Epie .DT52WTC

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk dat bookcrossing..nog nooit van gehoord terwijl ik boeken verslind bij tijd en wijle. Heerlijk dat je zo genoten hebt Jantine en ik heb weer wat geleerd hihi.
Je kerstkaarten zijn ook weer vrolijk en mooi uitgewerkt.
Lieve groetjes Miranda

Creanita60.blogspot.nl zei

Ik had nog nooit van bookcrossing gehoord maar zo te lezen heb je dan een top weekje achter de rug.
Leuke kerstkaart en je zult dan idd wel connecties over de hele wereld hebben waar dit kaartje naar toe kan.

Annerieke zei

Wat een leuke kaarten met de grappige kerstman Jantine! Maar je andere hobby is ook erg gaaf zeg, ik kende dat niet, bookcrossing, super leuk zo'n hobby. Alhoewel, Australië volgend jaar....;-).

Eri zei

Leuke kaart heb je gemaakt met deze stempel! Wat een fijne dagen heb je gehad zo te lezen. Ik had nog nooit gehoord van bookcrossing.
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Ik las je antwoord bij Nancy over book crossing, nog nooit van gehoord maar wel heel leuk! Je maakte 2 vrolijke kerstkaarten,
Ansx

Enny zei

Je kaartje is prachtig Jantine ! En natuurlijk kan je niet alles tegelijk, geen erg hoor ! Leuk dat je zo'n mooie reis had, met veel boeken ! Ik had ook nog nooit van book crossing gehoord, maar in onze buurt is wel een boeken-hokje, en ook in het park liggen er soms (ingepakte) boeken. Groetjes, Enny

Scraptastisch zei

Een kerstman in zomerse sferen kan zeker naar bv Australië, wat een grappig kaartje
Jantine! En ik heb ook nog nooit van book crossing gehoord, klinkt enig!!!
xx Gerie

Trudy zei

Je hebt 2 leuke kaartjes gemaakt! Je bovenste kaartje past goed bij mijn kerstman! Leuk dat je 5 dagen op een boot hebt gezeten. Ik ben gek op lezen maar van bookcrossing had ik nog nooit gehoord.
groetjes Trudy

marian zei

Leuke kaartjes weer hoor en fijn dat je een fijne vakantie hebt gehad, dat heeft een mens af en toe nodig die media stilte.
Groetjes van Marian.

Margreet zei

Superleuke kaartjes, Jantine.
Net als de meesten van ons had ook ik nog nooit van bookcrossing gehoord. Maar jij hebt iig een leuke week achter de rug!
xxx Margreet

Caroline Cards zei

Heel leuk Jantine!
groetjes, Caroline

Petra-loves-paper zei

Nog nóóit van bookcrossing gehoord... leuk hè zo'n knutselblog, je wordt er op verschillende manieren wijzer van haha. Fijn dat je heerlijk genoten hebt, is wel eens lekker, zo lang niet on-line, kom je nog eens aan andere dingen toe. Oef, de volgende keer in Australië, dat is niet naast de deur. Erg vrolijke kaarten, straks voor vrienden in Australië? Groetjes Petra

Angelique zei

Hele leuke vrolijke kaartjes met de grappige kerstmannen. Heerlijk dat je zo genoten hebt in Mainz, ook ik had nog nooit van bookcrossing gehoord. Wel laat ik in de zomervakantie meestal m'n leesboeken achter in de lobby van het hotel. En voel je vooral niet schuldig als je eens niet kunt reageren, vooral van je hobby's genieten.
lieve groetjes Angelique

Gina zei

Grappige kerstkaart ! Leuk te lezen over je andere hobby "bookcrossing" . Zal wel interessant geweest zijn om naar zo'n conferentie te kunnen gaan, en na, wie weet, volgend jaar in Australië... Groetjes, Gina

Sarah zei

Ik heb weer iets bijgeleerd! Bookcrossing! Dat moet fijn geweest zijn!
Grappige kerstkaartjes maakte je, inderdaad perfect voor de verre post!

martina's kaartjes zei

leuk gedaan, zo je labels op je kaartje verwerkt, mooi
grtjs, martina DT 52 WTC
x

Yvonne zei

Leuke kerstkaart heb je gemaakt deze week.
En wat een boeiende hobby heb je naast je kaarten-hobby.

Groetjes,
Yvonne DT 52 WTC