dinsdag 10 november 2020

Sketch en kleurencombinatie

 Bij De Egel is dit keer de uitdaging om een sketch te gebruiken in combinatie met een kleurenpalet. Hoewel het kleurenpalet prachtig aansluit bij het kerstpaperpad van Marianne Design van vorig jaar (Eline's Snowflake kisses, zo mooi) heb ik er toch voor gekozen om dat niet te gebruiken en ook geen kerstkaart te maken, maar ben ik lekker in mijn papierblokjes gaan rommelen en (natuurlijk 😉) vond ik ook iets passends...
Het werd een verjaardagskaartje:
Met aan de binnenkant natuurlijk ook nog een randje papier:
Het marmerpapier op de achtergrond vond ik extra toepasselijk vanwege de roze aders die ook in de inspiratiefoto te zien zijn op het blad.

wit en grijs papier, dessinpapier uit marmerblok, Docrafts Forever Friends Party Time en Joy! Music Notes pepber bloc, Nestabilities reversed scaloped circle stans en enamel dots uit voorraad (volgens mij van DLS?)

* De Egel challenge #109: sketch en kleuren

#useyourstuff!







      Fijne (dins)dag!

8 opmerkingen:

Trudy zei

Schattig kaartje! Ik heb wel een kerstkaart met die schets gemaakt en ik plaats hem donderdag! Wel ander papier gebruikt dan dat blokje!
Leuk dat jij geen kerstkaart hebt gemaakt!
Groetjes Trudy

Irene zei

Super leuk en idd dat geaderde papier past weer zo perfect bij de inspiratiefoto!!
xxIrene

Anita van Deur zei

Prachtige kaart Jantine!

Rina zei

Heel mooi kaartje heb je gemaakt met deze sketch en in deze kleuren.
Groetjes Rina

GerJanneke zei

Wat een mooi kaartje Jantine! En leuk dat je meedoet bij ons van de Egel! Dank je wel!

Angelique zei

Heel erg mooi kaartje met het prachtige kleurenpallet. Wauw, wat een ontzettende gave pop-up kaart met de sneeuwman binnenin. Die link ga ik bewaren om later te proberen.
lieve groetjes Angelique

aussie aNNie zei

Stunning card and most gorgeous colour of this topper so beautiful. xx

Nelleke zei

Ja ik begrijp je, dat blok is ook zo mooi. Maar door juist wat anders te maken heb jij jezelf goed uitgedaagd. Met een prachtige kaart als resultaat. Dank je wel voor je bijdrage aan de kleur en sketch uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke